Loading...

Fractionated Coconut Oil-100ml

6.00 με Φ.Π.Α

Το Fractionated Coconut Oil ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10). Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, απορροφάται γρήγορα, αφήνει ελαφριά, μεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση μετά την εφαρμογή.

Άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Loading...

Περιγραφή

Το Fractionated Coconut Oil-100ml ή MCT Oil (έλαιο μεσαίας τριγλυκεριδικής αλυσίδας) παράγεται από καπρυλικό οξύ (C8) και καπρικό οξύ (C10).

Σε αντίθεση με το λάδι καρύδας, είναι άχρωμοάοσμο και υγρό σε θερμοκρασία δωματίου.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, έχει γρήγορη απορρόφηση, αφήνει ελαφριάμεταξένια και μη λιπαρή αίσθηση μετά την εφαρμογή.

Το Fractionated Coconut Oil-100ml παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Χρήση:

  • Ως λιπαρός φορέας για εφαρμογές μασάζ.
  • Φυσικό εναλλακτικό έλαιο.
  • Για γενικές ενυδατικές εφαρμογές του δέρματος και των μαλλιών.
  • Βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος.
  • Καταπολεμά την απώλεια υγρασίας και την αφυδάτωση.
  • Παρουσιάζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο και λιπαρό δέρμα.

Τρόπος Φύλαξης: Το φυλάσσουμε σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από παιδιά.

INCI: Caprylic/ Capric Triglycerides

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 100 g
Εταιρίες

Κατηγορίες προιόντων

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Fractionated Coconut Oil-100ml”

Παρόμοια προιόντα

Προσθήκη στη λίστα Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν γίνει διαθέσιμο. Παρακαλώ γράψτε τη διεύθυνση email σας.